Introductie Ronie Events

in 2022 hebben we Ronie events opgericht nadat we regelmatig spullen verhuurde plaatsten en met grotere productions bezig waren zoals u hier langs op de foto’s kunt zien.

Ronie events regelt uw gelegenheid van a tot z op het gebied van licht geluid en of apparatuur samen met zijn partners zorgt Ronie events ervoor dat u zich zorgeloos naar uw gelegenheid kan gaan verheugen.
Ron van den Oetelaar uit Schijndel is de oprichter van Ronie events hij is een geïnspireerde ondernemer die altijd voor de 100% gaat.

Welke mogelijkheden heeft Ronie Events

Ronie events is een heel breed bedrijf die van het verzorgen van licht en geluid tot aan de fotografie kan werken.

Licht geluid

Licht geluid
Samen met onze partners verzorgen wij graag het perfecte licht en geluid voor uw gelegenheid van een bruiloft tot aan een bedrijfsfeest wij helpen u graag om van uw gelegenheid een spetterende show te maken

Fotografie

Heeft u een event waar u graag vaker op terug zou willen kijken dan hebben wij vanuit Ronie events voor u Ronie fotografie die heel uw middag avond of weekend in beeld brengt.

Editen

Editen
Heeft u een mooie reis gemaakt maar komt u er niet uit om deze mooie reis in beeld te brengen om er leuk op terug te denken dan kunnen wij er een mooie video van maken waar u jarenlang plezier van heeft.

Paaspop 2024

Wij hebben van paaspop 2024 een Aftermovie gemaakt (niet voor paaspop zelf) om u te kunnen tonen wat RE EVents u kan bieden op het gebied van video en editen.


Contact

Via dit formulier hier onder kunt u contact op nemen met Ronie events. Wij vragen u om een geldig E-mail adres te gebruiken zodat we u snel kunnen bereiken.

Vragen en Boekingen