Mogelijkheden

4 TYPE DRIVE-IN SHOWS

Hoewel elke drive-in show geheel naar wens is aan te passen, maar soms ook noodgedwongen aangepast moet worden gezien de locatie(s), willen we een goed beeld geven hoe de drive-in shows er in de praktijk uit zien. Hieronder enkele voorbeelden. Van een basis drive-in show tot een uitgebreide brilliant drive-in show.

Starter, Basis, Medium of een Large Set? Maar wat is het verschil. Op deze pagina lees je wat een aantal shows inhouden.

Starter

In deze starter show zit alles wat je nodig hebt want met zijn 2 statische led parsets geeft het de juiste sfeer. Is er niet al teveel budget beschikbaar dan is deze starter drive-in show perfect voor jouw feest!

Basis

Deze basis show is voorzien van 2 ledparsets en 2 movingheads.
door de mooie kleur combinaties en de bewegingen is dit de perfecte keuze voor uw feest.

medium

De Medium show heeft al meteen een andere uitstraling in vergelijking met de starter of de basis de medium beschikt over 2 parsets en 2 beam movingheads.

Large

De Large show is de ultime set die zich graag showt op uw feest met zijn 4 beam movinheads en 1 parset is dit de set die jou feest voorziet van zowel kleur als effect.

Show op maat

Ook voor shows op maat gemaakt kunnen wij u het juiste bieden.
Van een feest in de achtertuin tot een grote tent kunt u bij ons terecht we bespreken graag samen met u wat uw wensen zijn.

Neem gerust contact op voor de eventuele mogelijkheden.

Contact Formulier

Heeft u een set in gedachten of wilt u een persoonlijke show? Neem dan gerust contact op.
Ook voor eventuele vragen omtrent de sets bent u vrij om een mail te sturen.

Vragen en Boekingen